Gesher - Jouw brug naar kracht. Financieel ondersteuningsbureau

Jouw brug naar kracht

Gesher betekent in het Hebreeuws 'Brug'. En dat is precies wat Gesher als bedrijf bedoeld voor is - als brug te fungeren tussen particulieren en ondernemers en de administratieve wereld met nadruk op de financiële wereld.

Gesher is ontstaan uit passie voor de administratieve wereld en ons sterke aanleg op sociaal gebied om mensen te helpen. Wat Gesher en haar personeel kenmerkt is de transparante werkwijze, doelgerichtheid, geduld en toewijding aan onze klanten.

Jouw brug naar kracht

Wie zijn wij?

Limor Smits

Limor Smits, ook bekend als Limor de Mentor, is een boekhoudster, budgetcoach en een top financiële mentor. Ze is de oprichter en directeur van Gesher - Business & Personal Solutions en Limor Smits Academie - Financiële bewustwording leerinstituut. Haar ruime administratieve achtergrond en haar eigen inspirerende verhaal stelt Limor in staat om ook anderen te helpen en te begeleiden naar een betere financiële toekomst.

Limor Smits

Onze referenties

Wat zeggen onze klanten

  • Sinds 2012 ben ik al klant bij Limor. Wat ik zo fijn vindt is dat ze altijd vrolijk en vriendelijk is, erg toegankelijk en zeer professioneel. Ze heeft altijd antwoorden op mijn vragen en zoekt alles tot aan de bodem om er zeker van te zijn dat de antwoorden die ze geeft goed zijn. Limor is altijd bereid om mee te denken en gaat dat extra stapje voor mij als klant. Zo'n ervaring heb ik in mijn 19 jaar als zelfstandige hoefsmid niet meegemaakt bij andere administratiekantoren. Absoluut een aanrader!

    Paulo Magalhaes Hoefsmid
  • Dankzij de persoonlijke begeleiding van Limor ben ik nu eindelijk na jaren lang volledig schuldvrij. Limor heeft voor mij alle contact met de schuldeisers verricht en heeft ervoor gezorgd dat overal betalingsregelingen getroffen werden. Ook werd voor mij een duidelijke budgetplan gemaakt zodat ik een overzicht heb over mijn eigen geld. Ik sta nu nooit meer rood bij de bank aan het eind van de maand en kan zelfs wat geld aan de kant leggen. Zeer aan te raden, zeker als je schulden hebt.

    Anoniem Ex schuldenaar
  • Als startende ondernemer vond ik de administratie erg eng. Ik was enorm bang om fouten te maken en problemen te krijgen met de belastingdienst. Via een kennis ben ik bij Gesher-BPS terecht gekomen. Geen seconde spijt van gehad. Ik werd gehlopen met mijn administratie opzetten en kreeg op tijd herinneringen als ik de stukken weer op moest sturen. Personeel van Gesher - BPS denken echt met je mee en geven je nooit het gevoel dat iets te veel is. In mijn ogen kunnen ze echt alles! Echt een aanrader voor iedere ondernemer.

    Suzanne van Beersum Verkoopster / marketingsadviseur

Benieuwd naar wat Gesher BPS voor u kan betekenen?