Thuis komen bij jezelf

Over de cursus

Sterke vrouw, welkom!

De cursus “Thuiskomen bij jezelf” is bedoeld voor vrouwen die vastlopen in hun privéleven of werk en die zich onafhankelijk en sterk willen maken op zowel aards- als zielniveau.

Deze unieke cursus brengt je in verbinding met je eigen ziel, leert je jouw kern waarden kennen en helpt je bij het ontdekken van je ware ik, bij het bouwen van de brug die je uiteindelijk leidt naar het gevoel van thuiskomen bij jezelf. 

In deze cursus zul je diepere inzichten in jezelf verkrijgen, maak je verbinding met jezelf, ontdek je jouw (verborgen) krachten, leer je assertiever zijn, hoe je innerlijke rust kunt vinden. 

Wat maakt deze cursus uniek?

De cursus is volledig vanuit de vrouwelijke energie geschreven.

Dat betekent dat het volledig vanuit gevoel, compassie en begrip is geschreven en is volledig afgestemd aan de behoefte van een vrouw. 

De cursus wordt verdeeld in de vier elementen (water, lucht, vuur en aarde) waarbij bij ieder element de onderwerpen die daaraan hangen aan bod komen. 

Wij maken verbinding met je onderbewustzijn om naar de kern van je ziel te komen en je helpen verbinden met deze vier elementen in jezelf. 

Het mooie aan deze cursus is dat het combineert zowel spiritualiteit (energie, intuïtie) als aardse zaken zoals financieel en administratie. Het is dan ook absoluut geen 'zweverig' verhaal maar is gebaseerd op wetenschappelijke onderzoeken naar de knelpunten van vrouwen in deze tijden in combinatie van oeroude kennis vanuit de ziel. 

Wat levert deze cursus je op?

Deze complete cursus begeleidt je stap voor stap bij het ontdekken van jezelf. Je leert oude patronen los te laten, je eigen waarde erkennen, van jezelf houden en accepteren, je talenten ontdekken en toepassen in het dagelijks leven, in je kracht staan, voor jezelf opkomen. 

Je krijgt handvatten die je jarenlang helpen bij het leiden van de leven die je graag wilt. 

Opbouw en inhoud van deze cursus

De cursus is verdeeld in de vier elementen (water, lucht, vuur en aarde) als hoofdthema met de vijfde element (spirit) als verbindingselement.

Eerste lesdag, spirit element: 

Wij beginnen met het spirit element, waarbij de volgende onderwerpen aan bord komen:

Bereken jouw geboortegetal
Ontdek jouw geboortekaarten en de betekenis daarvan

Module 1: Water element

Uitleg water element
Vrouwelijke energie
Aangsten herkennen en overwinnen
Seizoen
Gelukkig zijn 
Levensfase
Durven dromen
Chakra's
Omgaan met stress 

Module 2: Vuur element

Uitleg vuur element
Mannelijke energie
Lef ontwikkelen
Seizoen
Zelfvertrouwen
Levensfase
Voor jezelf opkomen
Chakra's
Doe wat je wilt 

Module 3: Lucht element

Uitleg lucht element
Mannelijke energie
Stoppen met piekeren
Seizoen
Loslaten
Levensfase
Ontdek je kwaliteiten
Chakra's
Keuzes maken

Module 4: Aarde element

Uitleg aarde element
Vrouwelijke energie
Grenzen stellen
Seizoen
In balans komen
Levensfase
Ontspanning en rust
Chakra's
Administratie en financieel

Module 5: Spirit element

De overige chakra’s
Sluiting

Voor wie is deze cursus bedoeld?

Deze cursus is bedoeld voor iedere vrouw die zich beter wilt leren kennen, die haar vrouwelijke energie wilt ontdekken en vanuit haar ware 'ik' leven. 

Wil je in beweging komen en het stuur in eigen handen (weer) nemen? Wil je naar jezelf kijken met de ogen van een sterke, onafhankelijke vrouw? Wil je je eigen waarde en zelfbeeld vergroten? Wil je trots op jezelf voelen en ben je er klaar voor om jezelf als prioriteit te zien? 

Dan is deze cursus iets voor jou!

Meer informatie of aanmelden

Voor meer informatie of aanmelden kun je contact opnemen via het contactformulier