Jouw leven in eigen handen

word de sterke vrouw die je zou moeten zijn

We leven in tijden waar de kosmische mannelijke energie de overhand heeft. Er wordt vaak meer uit het hoofd gehandeld en er is weinig ruimte voor gevoel, intuïtie en innerlijke stem. 

Door opnieuw verbinding te maken met je vrouwelijke energie wordt je bewuster van wie je echt in de kern bent, begrijp je wat en waarom je bepaalde dingen doet en ben je in staat om oude patronen te doorbreken.

Je eigen kracht weer vinden is een proces en kan soms een hele uitdaging worden, maar tegelijk een prachtige reis naar jezelf.  

Ik wil graag met je op reis, naar de kern van wie je bent. 

In de individuele coaching geef ik je inzichten, leer ik jou hoe je meer zelfvertrouwen kunt krijgen en hoe je emotioneel en financieel onafhankelijk kunt worden. 

Hoe zou je het vinden om:

  • Te weten wie je echt bent? 
  • Je vrij voelen om jezelf te zijn?
  • Alles uit het leven te kunnen halen? 
  • Niet meer genoegen nemen met de laatste koekkruimels? 
  • Je goed in je vel te zitten? 
  • Je meer gewaardeerd, gerespecteerd en geliefd te voelen? 
  • Je bewust zijn van jouw eigenwaarde? 
  • Jouw talenten en vaardigheden erkennen en gebruiken? 

Ik kan je helpen om je eigen waarde te leren herkennen en erkennen waardoor je een  persoonlijke groei op alle gebieden van het leven: werk, relatie, gezin, financiën en spiritualiteit. 

In mijn praktijk maak ik vaak gebruik van tarot- en orakelkaarten en numerologie.

Je kunt enorm verbaasd zijn hoe snel diepe inzichten te verkrijgen zijn in één gesprek door deze twee hulpmiddelen.

Deze inzichten brengen je meteen naar de kern van het probleem zodat je snel en gericht aan een oplossing kunt werken.  

Inzichten verkrijgen

Wat maakt een vrouw een sterke vrouw? Mag een sterke vrouw nooit huilen? Verdrietig zijn? Emoties uiten? Moet een sterke vrouw alleen maar door zetten en over haar eigen grenzen gaan? Mag een sterke vrouw nooit aan haar zelf twijfelen of zich onzeker voelen? Mag een sterke vrouw nooit fouten maken? 

Wanneer ben je een sterke vrouw? 

Om antwoord te kunnen op deze vraag zou je eerst bewust moeten worden van wie je echt bent. Deze bewustwording geef je vervolgens heldere inzichten om een blijvende verandering te creëren in je leven.

Zelfvertrouwen en eigenwaarde herkennen

Sta eens even bij stil: hoe fijn zal het zijn als je volledig op jezelf zou kunnen vertrouwen? Als je in jezelf gelooft, keuzes durft te maken die bij jezelf passen, je mening zou durven uit te spreken en jezelf niet bezig houden met wat anderen van je zouden denken of vinden. 

Hoe fijn zal het zijn als je het gevoel van eigenwaarde zou krijgen en steviger in je schoenen gaat staan? 

Helaas zijn niet iedereen geboren met een gezonde dosis zelfvertrouwen maar gelukkig is dit iets wat je kunt aanleren. 

Als je zelfverzekerd bent begrijp je dat om hulp vragen geen teken van zwakte is, heb je minder last van schuldgevoelens, durf je 'nee' te zeggen en voor jezelf opkomen.

Heb je er wel eens over nagedacht hoe het zou zijn als je volledig op jezelf zou vertrouwen?Dat zou  betekenen dat de meningen van anderen je niet meer bezig houden, dat je niet meer zou twijfelen aan je eigen beslissingen en daarmee dus ook dat je werkelijk vrij bent.

Zullen we samen aan jouw zelfvertrouwen werken? 

De onafhankelijke vrouw

 Laat je stem horen en wees niet bang om een sterke, onafhankelijke vrouw te zijn.

De onafhankelijke vrouw vraagt niet om toestemming, ze doet wat ze wilt, ze vraagt niet om goedkeuring van anderen en is trots op haarzelf, ze blijft bij haar partner omdat ze een bewuste keuze maakt om dat te doen, niet omdat ze hem nodig heeft. De onafhankelijke vrouw voelt zich gelijkwaardig en erkent haar kwaliteiten en talenten. Ze in in staat om liefde, aandacht en complimenten te ontvangen zonder een bescheiden gevoel bij te krijgen.

Emotioneel onafhankelijk

‘Zonder jou ben ik niks', 'ik kan het niet zonder jou', 'Alleen met jou ervaar ik plezier in het leven', 'door jou weet ik wat mijn doel is', 'door jou voel ik me compleet'. 

Het klinkt heel lief allemaal, maar dit soort uitspraken duiden op een emotioneel afhankelijkheid. Of je nu emotioneel afhankelijk bent van je partner, je ouders, je kind, je vrienden of je collega's maakt verder niet uit. 

Het is in ieder geval destructief voor zowel je relaties als de kwaliteit van je leven. Wanneer je afhankelijk bent van anderen zoek je altijd de goedkeuring van de omgeving en verlies je de verbinding met jezelf. Je hele wezen hangt aan de lippen van anderen. 

Wanneer je jezelf emotioneel onafhankelijk maakt voel je gelukkiger, leer je jezelf accepteren en waarderen, neem je actief deel aan het bouwen van jouw brug naar kracht, heb je de touwtjes zelf in handen en geniet je van innerlijke rust. 

Financieel onafhankelijk

De financieel onafhankelijke vrouw is in staat om voor haar zelf te zorgen. Ze verdient haar eigen geld en kan daarmee haar rekeningen betalen, ze bepaalt zelf wat ze met haar geld wilt doen, heeft duidelijke inzichten in haar inkomsten en uitgaven, ze weet haar financiële prioriteiten te stellen en keuzes te maken. 

Ook durft de financieel onafhankelijke vrouw vragen te stellen over geld, ze durft aan te geven dat ze graag geld wilt verdienen en voelt ze zich gemakkelijk bij het onderhandelen over prijzen.

Als boekhouder en budgetcoach help ik je graag betere inzichten verkrijgen in je thuis en/of bedrijfsadministratie, je budget samenstellen, je uitgavenpatroon in kaart brengen en samen met je jouw (verborgen) kwaliteiten en talenten ontdekken zodat je zowel persoonlijke als financiële groei kan maken

Mijn gereedschapskist

In mijn praktijk maak ik gebruik van mindfulness oefeningen en mijn kennis en ervaring als boekhouder en budgetbegeleider. 

Daarnaast maak ik gebruik van tarot- en orakelkaarten en numerologie. De tarotkaarten en de getallen in je leven werken als een sleutel tot jouw innerlijke landkaart en kunnen de weg wijzen naar zelfkennis en bewustwording. 

Je kunt enorm verbaasd zijn hoe snel diepe inzichten te verkrijgen zijn in één gesprek.

Deze inzichten brengen je meteen naar de kern van het probleem zodat je snel en gericht aan een oplossing kunt werken.  

Ook maak ik gebruik van psychologische testen en mijn natuurlijke intuïtie en spirituele gaven. 

Werkwijze

Tijdens een coaching sessie kunnen de emoties hoog lopen en dan is het erg fijn om vertrouwensgevoel te hebben. Ook voor mij als coach is het prettig om een goede klik te hebben met jou. Daarom beginnen we altijd bij een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek. Voelt het voor ons allebei goed en willen we samen verder? 

Dan maken we een vervolg afspraak waarbij samen gaan kijken naar jouw wensen en doelen. Aan de hand van jouw antwoorden stellen we samen jouw coaching traject op.  

Ik deel graag al mijn kennis en ervaring met jou en probeer je zoveel mogelijk handvatten te geven om verder te kunnen. 

Kort en krachtig

Heb je een concreet vraag waarop je kort en krachtig over wilt hebben? Zoek je een sparringpartner met wie je iets kunt overleggen? 

Ook hierbij kan ik je helpen. Je kunt dan een strippenkaart van 5, 10 of 15 uur nemen die je gedurende een half jaar lang kunt verspreiden. Zo kun je me inschakelen op het moment dat je het nodig hebt