Eerste hulp bij thuisadministratie

Geplaatst op: 31 mei 2016

Het regelmatig nakijken van administratieve stukken en het doornemen van oude stukken hoort bij het op orde houden van de thuisadministratie.

Een gestructureerde en overzichtelijke administratie draagt bij aan het op orde hebben van geldzaken en biedt veel rust.

Wilt u duidelijk inzicht in uw administratie hebben? Wilt u achterstanden met betalingen voorkomen? Wilt u niet verloren gaan door nieuwe wetgeving en/of wijzigingen in belastingzaken en toeslagen? Bent u op zoek naar hulp bij het schrijven van bijvoorbeeld bezwaarschriften, sollicitatiebrieven, informatieverzoeken, betalingsregelingen en klachtenbrieven? Wilt u assistentie ontvangen bij het invullen van formulieren, opzeggen van abonnementen, verzekeringen en lidmaatschappen en het stopzetten van automatische incasso’s?

Dan hebben de ADMINISTRATIE INSTRUCTEURS van de LIMOR SMITS ACADEMIE mogelijk de oplossing voor u.

Wilt u meer lezen over onze werkwijze? Download hier de productfolder.

Omdat iedere situatie anders is wordt dit traject volledig aan uw wensen en behoefte op maat gemaakt. Het is om deze reden niet mogelijk om een prijsopgave op de website te vermelden. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Inschrijven voor deze module

OP AANVRAAG

Gerelateerde modules