Een brug naar gebalanceerd budget

Geplaatst op: 31 mei 2016

In het rood staan en geldzorgen hebben is geen pretje. Wilt u door een deskundig budgetadviseur met verstand van financiën en administraties eens bekijken hoe u met uw inkomsten in balans kunt blijven? Wilt u een helder en overzichtelijk inzicht hebben in uw financiële situatie?

Budgetbegeleiding is niet alleen voor mensen met (problematische) schulden maar is ook zeer geschikt voor studenten of mensen met een verandering in hun inkomsten door een wijziging in hun persoonlijke situatie (zoals scheiding, verhuizing, komst van een baby, ontslag, (langdurige) ziekte, beperking of overlijden van partner).

Ook als er geen direct aanwijsbare redenen zijn waarom u elke maand weer geld tekort komt is het belangrijk inzicht te krijgen in uw uitgavenpatroon en bespaarmogelijkheden.

Ons traject ‘EEN BRUG NAAR GEBALANCEERD BUDGET’ kan u helpen om de financiële touwtjes weer zelf in handen te nemen.

Voorwaarden voor deze traject is dat uw administratie op orde is. Is dat niet het geval, dan kunnen we in overleg het traject 'EERSTE HULP BIJ THUISADMINISTRATIE' inzetten voordat we beginnen.

Wilt u meer lezen over onze werkwijze? Download hier de productfolder.

Omdat iedere situatie anders is wordt dit traject volledig aan uw wensen en behoefte op maat gemaakt. Het is om deze reden niet mogelijk om een prijsopgave op de website te vermelden. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Inschrijven voor deze module

OP AANVRAAG

Gerelateerde modules